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  1. 農学部
  1. 農学部
  2. 学術雑誌掲載論文 (農学部)

Microbial Transglutaminase Improves the Property of Meat Protein and Sausage Texture Manufactured with Low-quality Pork Loins

http://hdl.handle.net/10458/2982
http://hdl.handle.net/10458/2982
df9f24ff-a88f-4d33-bea8-4f0f4d251071
名前 / ファイル ライセンス アクション
2982muguruma.pdf 2982muguruma.pdf (125.4 kB)
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2010-08-03
タイトル
タイトル Microbial Transglutaminase Improves the Property of Meat Protein and Sausage Texture Manufactured with Low-quality Pork Loins
言語 en
言語
言語 eng
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
キーワード Microbial Transglutaminase, Low-quality Pork Loin, Sausage Texture
資源タイプ
資源タイプ journal article
著者 Katayama, K.

× Katayama, K.

WEKO 5015

en Katayama, K.

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Chin, K.B.

× Chin, K.B.

WEKO 5016

en Chin, K.B.

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Yoshihara, S.

× Yoshihara, S.

WEKO 5017

en Yoshihara, S.

Search repository
Muguruma, M.

× Muguruma, M.

WEKO 4866

en Muguruma, M.

Search repository
書誌情報 en : Asian-Australasian journal of animal sciences
en : Asian-Aust. J. Anim. Sci.

巻 19, 号 1, p. 102-108, 発行日 2006-01
出版者
出版者 Asian-Australasian Association of Animal Production Societies
言語 en
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 10112367
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AA10742423
著者版フラグ
出版タイプ VoR
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Ver.3 2023-07-29 23:04:16.024786
Ver.2 2023-07-29 12:56:58.385467
Ver.1 2023-05-15 12:39:43.898849
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