WEKO3
アイテム
Microbial Transglutaminase Improves the Property of Meat Protein and Sausage Texture Manufactured with Low-quality Pork Loins
http://hdl.handle.net/10458/2982
http://hdl.handle.net/10458/298237b1b35b-2642-4794-9dfd-1ea876194010
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
|
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2010-08-03 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Microbial Transglutaminase Improves the Property of Meat Protein and Sausage Texture Manufactured with Low-quality Pork Loins | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
キーワード | Microbial Transglutaminase, Low-quality Pork Loin, Sausage Texture | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ | journal article | |||||
著者 |
Katayama, K.
× Katayama, K.× Chin, K.B.× Yoshihara, S.× Muguruma, M. |
|||||
書誌情報 |
en : Asian-Australasian journal of animal sciences en : Asian-Aust. J. Anim. Sci. 巻 19, 号 1, p. 102-108, 発行日 2006-01 |
|||||
出版者 | ||||||
出版者 | Asian-Australasian Association of Animal Production Societies | |||||
言語 | en | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 10112367 | |||||
書誌レコードID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AA10742423 | |||||
著者版フラグ | ||||||
出版タイプ | VoR |