WEKO3
アイテム
澱粉糊による仕上げ効果への内部脂質の影響
http://hdl.handle.net/10458/1308
http://hdl.handle.net/10458/1308b5199843-f661-4164-a7de-0d80fff0c955
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
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公開日 | 2008-03-05 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 澱粉糊による仕上げ効果への内部脂質の影響 | |||||
言語 | ja | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Effect of Embraced Lipid in Starch Paste on Textile Finishing | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
その他(別言語等)のタイトル | ||||||
その他のタイトル | デンプンノリ ニヨル シアゲ コウカ エノ ナイブ シシツ ノ エイキョウ | |||||
言語 | ja-Kana | |||||
著者 |
岡村, 好美
× 岡村, 好美 |
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抄録 | ||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||
内容記述 | Effect of embraced lipids in a commercially available starch paste was investigated on the hardness and the whiteness of textile. Results obtained are as follows : 1. The logarithmic value of the viscosity closely correlated to the hardness of the starched fabrics, although the viscosity of starch paste was not solely attributable to the total amount and composition of embraced lipids. 2. The decrease of the whiteness value of fabrics was dependent on the kinds of starch. 3. The extraction of fat from the starch paste resulted in the decrease in the effect among varying kinds of starch paste. |
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言語 | en | |||||
書誌情報 |
ja : 宮崎大学教育文化学部紀要. 芸術・保健体育・家政・技術 en : Memoirs of the Faculty of Education and Culture, Miyazaki University. Art, health and physical education, home economics, and technics 巻 3, p. 13-19, 発行日 2000-09-30 |
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出版者 | ||||||
出版者 | 宮崎大学教育文化学部 | |||||
言語 | ja | |||||
出版者 | ||||||
出版者 | The Faculty of Education and Culture, University of Miyazaki | |||||
言語 | en | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 1345403X | |||||
書誌レコードID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AA11403467 | |||||
著者版フラグ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |