WEKO3
-
RootNode
アイテム
Differentiation in improvements of gel strength in chicken and beef sausages induced by transglutaminase
http://hdl.handle.net/10458/5515
http://hdl.handle.net/10458/5515dcffc2cb-be2d-4e34-a874-b649d6b79da0
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2020-06-21 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Differentiation in improvements of gel strength in chicken and beef sausages induced by transglutaminase | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
キーワード | Texture, Chicken, Beef, Transglutaminase, Breaking strength, Crosslinking | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
著者 |
河原, 聡
× 河原, 聡× 太田, 一良× 中出, 浩二× 添田, 孝彦× 六車, 三治男× Abdulatef, M. Ahhmed× 中出, 浩二× Soeda, Takahiko |
|||||
書誌情報 |
Meat Science 巻 76, 号 3, p. 455-462, 発行日 2007-07 |
|||||
出版者 | ||||||
出版者 | Elsevier | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 03091740 | |||||
著者版フラグ | ||||||
出版タイプ | VoR |
Share
Cite as
河原, 聡, 太田, 一良, 中出, 浩二, 添田, 孝彦, 六車, 三治男, Abdulatef, M. Ahhmed, 中出, 浩二, Soeda, Takahiko, 2007, Differentiation in improvements of gel strength in chicken and beef sausages induced by transglutaminase: Elsevier, 455–462 p.
Loading...