WEKO3
アイテム
赤キャベツ抽出液の染色性
http://hdl.handle.net/10458/1309
http://hdl.handle.net/10458/1309a0744235-99c8-458e-aa6c-9a83a1e7fe1b
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
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公開日 | 2008-03-05 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 赤キャベツ抽出液の染色性 | |||||
言語 | ja | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Dyeing Property of Red Cabbage Extract | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
その他(別言語等)のタイトル | ||||||
その他のタイトル | アカキャベツ チュウシュツエキ ノ センショクセイ | |||||
言語 | ja-Kana | |||||
著者 |
岡村, 好美
× 岡村, 好美 |
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抄録 | ||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||
内容記述 | The dyeing and fastness properties of the extract from red cabbage were studied in the various fibrous materials using mordant, such as chromium, aluminum, iron, tin, titanium and copper in combination with either microwave- or gas-heating. The following results were obtained; 1) red cabbage extract is superior in the dye adsorption on cotton fabric to the other vegetable dyes, 2) iron is a more suitable mordant than the other by means of both the fastness property and environmental assuming, 3) microwave-heating increases the dyeing property of red cabbage extract comparing with gas-heating. |
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言語 | en | |||||
書誌情報 |
ja : 宮崎大学教育文化学部紀要. 芸術・保健体育・家政・技術 en : Memoirs of the Faculty of Education and Culture, Miyazaki University. Art, health and physical education, home economics, and technics 巻 4, p. 15-21, 発行日 2001-03-31 |
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出版者 | ||||||
出版者 | 宮崎大学教育文化学部 | |||||
言語 | ja | |||||
出版者 | ||||||
出版者 | The Faculty of Education and Culture, University of Miyazaki | |||||
言語 | en | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 1345403X | |||||
書誌レコードID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AA11403467 | |||||
著者版フラグ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |