WEKO3
アイテム
Effect of microbial transglutaminase on the natural actomyosin cross-linking in chicken and beef
http://hdl.handle.net/10458/2963
http://hdl.handle.net/10458/2963ae122a49-f12f-4c3b-a2b7-0cc0f00528ba
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||
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公開日 | 2010-07-20 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Effect of microbial transglutaminase on the natural actomyosin cross-linking in chicken and beef | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
キーワード | Chicken and beef, Natural actomyosin, Transglutaminase, Rheological and physiochemical properties, ε(γ-Glultamyl)lysine content | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
著者 |
Ahhmed, Abdulatef Mrghni
× Ahhmed, Abdulatef Mrghni× Nasu, Tetsuo× Huy, Dang Quang× Tomisaka, Yoshito× 河原, 聡× 六車, 三治男 |
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書誌情報 |
en : Meat science 巻 82, 号 2, p. 170-178, 発行日 2009-06 |
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出版者 | ||||||
出版者 | Elsevier | |||||
言語 | en | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 03091740 | |||||
書誌レコードID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AA00724673 | |||||
PubMed番号 | ||||||
識別子タイプ | PMID | |||||
関連識別子 | 20416767 |