ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

  • RootNode

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 農学部
  1. 農学部
  2. 学術雑誌掲載論文 (農学部)

Effect of microbial transglutaminase on the natural actomyosin cross-linking in chicken and beef

http://hdl.handle.net/10458/2963
http://hdl.handle.net/10458/2963
ae122a49-f12f-4c3b-a2b7-0cc0f00528ba
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2010-07-20
タイトル
タイトル Effect of microbial transglutaminase on the natural actomyosin cross-linking in chicken and beef
言語 en
言語
言語 eng
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
キーワード Chicken and beef, Natural actomyosin, Transglutaminase, Rheological and physiochemical properties, ε(γ-Glultamyl)lysine content
資源タイプ
資源タイプ journal article
アクセス権
著者 Ahhmed, Abdulatef Mrghni

× Ahhmed, Abdulatef Mrghni

WEKO 4886

en Ahhmed, Abdulatef Mrghni

Search repository
Nasu, Tetsuo

× Nasu, Tetsuo

WEKO 788

en Nasu, Tetsuo

Search repository
Huy, Dang Quang

× Huy, Dang Quang

WEKO 4888

en Huy, Dang Quang

Search repository
Tomisaka, Yoshito

× Tomisaka, Yoshito

WEKO 4889

en Tomisaka, Yoshito

Search repository
河原, 聡

× 河原, 聡

WEKO 1788
e-Rad_Researcher 30284821

ja 河原, 聡

ja-Kana カワハラ, サトシ

en Kawahara, Satoshi


Search repository
六車, 三治男

× 六車, 三治男

WEKO 1787

ja 六車, 三治男

ja-Kana ムグルマ, ミチオ

en Muguruma, Michio


Search repository
書誌情報 en : Meat science

巻 82, 号 2, p. 170-178, 発行日 2009-06
出版者
出版者 Elsevier
言語 en
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 03091740
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AA00724673
PubMed番号
識別子タイプ PMID
関連識別子 20416767
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-05-15 12:39:55.928350
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3