ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

  • RootNode

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 農学部
  1. 農学部
  2. 学術雑誌掲載論文 (農学部)

Soybean and milk proteins modified by transglutaminase improves chicken sausage texture even at reduced levels of phosphate

http://hdl.handle.net/10458/2960
http://hdl.handle.net/10458/2960
6cc8c49e-b24f-47ed-a10b-1fa54eb940e6
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2010-07-20
タイトル
タイトル Soybean and milk proteins modified by transglutaminase improves chicken sausage texture even at reduced levels of phosphate
言語 en
言語
言語 eng
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
キーワード Transglutaminase, Biopolymer, Emulsifying property, Heat stability, Sausage, Texture, Phosphate reduction
資源タイプ
資源タイプ journal article
アクセス権
著者 Muguruma, M.

× Muguruma, M.

WEKO 4866

en Muguruma, M.

Search repository
Tsuruoka, K.

× Tsuruoka, K.

WEKO 4867

en Tsuruoka, K.

Search repository
Katayama, K.

× Katayama, K.

WEKO 4868

en Katayama, K.

Search repository
Erwanto, Y.

× Erwanto, Y.

WEKO 4869

en Erwanto, Y.

Search repository
Kawahara, S.

× Kawahara, S.

WEKO 4870

en Kawahara, S.

Search repository
Yamauchi, K.

× Yamauchi, K.

WEKO 4871

en Yamauchi, K.

Search repository
Sathe, S. K.

× Sathe, S. K.

WEKO 4872

en Sathe, S. K.

Search repository
Soeda, T.

× Soeda, T.

WEKO 4873

en Soeda, T.

Search repository
書誌情報 en : Meat science

巻 63, 号 2, p. 191-197, 発行日 2003-02
出版者
出版者 Elsevier
言語 en
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 03091740
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AA00724673
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-05-15 12:39:57.773321
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3