ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

  • RootNode

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

There is a newer version of this record available.
  1. 工学部
  1. 工学部
  2. 紀要掲載論文 (工学部)
  1. 工学部
  2. 紀要掲載論文 (工学部)
  3. 宮崎大學工學部紀要
  1. 工学部
  2. 紀要掲載論文 (工学部)
  3. 宮崎大學工學部紀要
  4. 50号

野菜ジュースカプセルを用いたカタラーゼ活性を視覚化した 体験教材の開発

http://hdl.handle.net/10458/00010258
http://hdl.handle.net/10458/00010258
c67d61c7-a30a-4124-bb29-085a1990a7fe
名前 / ファイル ライセンス アクション
Engineering_50_p1-p2.pdf 本文 (1.0 MB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2021-10-18
タイトル
タイトル 野菜ジュースカプセルを用いたカタラーゼ活性を視覚化した 体験教材の開発
言語 ja
タイトル
タイトル Development of Teaching Materials for Visualization of Catalase Activities Using Encapsulated Vegetable Juice
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Teaching material
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Catalase activity
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Vegetable juice
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Encapsulation
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
著者 菅本, 和寛

× 菅本, 和寛

WEKO 5752
e-Rad 10274771

ja 菅本, 和寛

ja-Kana スガモト, カズヒロ

en Sugamoto, Kazuhiro

Search repository
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 The purpose of this study is to develop teaching materials for visualization of catalase activities. In this study, I
present a comparison of catalase activity in different encapsulated vegetable juices. Several vegetable juice
capsules were easily prepared from sodium alginate and calcium chloride. The catalase activity of vegetable juice capsules can be compared by measuring the floating time in H2O2 solution.
言語 en
書誌情報 ja : 宮崎大学工学部紀要
en : Memoirs of Faculty of Engineering, University of Miyazaki

巻 50, p. 1-2, 発行日 2021-09-28
出版者
出版者 宮崎大学工学部
言語 ja
出版者
出版者 Faculty of Engineering, University of Miyazaki
言語 en
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 05404924
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AA00732558
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.4 2023-07-29 13:10:36.078533
Ver.3 2023-07-29 09:52:18.637974
Ver.2 2023-07-29 08:25:25.272611
Ver.1 2023-05-15 10:52:50.203116
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

菅本, 和寛, 2021, 野菜ジュースカプセルを用いたカタラーゼ活性を視覚化した 体験教材の開発: 宮崎大学工学部, 1–2 p.

Loading...

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3