WEKO3
アイテム
水産物の品質ならびに生魚の健康状態に関わる化学成分の高感度分析法の開発
http://hdl.handle.net/10458/00010089
http://hdl.handle.net/10458/0001008991137655-122c-47e3-ba95-e3c5d3c6d1e8
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 学位論文 / Thesis or Dissertation(1) | |||||
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公開日 | 2020-11-05 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 水産物の品質ならびに生魚の健康状態に関わる化学成分の高感度分析法の開発 | |||||
言語 | ja | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Development of the High-sensitive Analytical Methods for Chemical Components Related with Quality of Marine Product t and Health of Live Fish | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_db06 | |||||
資源タイプ | doctoral thesis | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | open access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||
著者 |
石丸, 真美
× 石丸, 真美 |
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内容記述 | ||||||
ja | ||||||
本論文に関連する発表論文 Ishimaru, M., Haraoka, M., Hatate, H. et al. Simultaneous Analysis of Purine and Pyrimidine Compounds Associated with the Freshness and Taste of Marine Foods. Food Anal. Methods 9, 1606–1615 (2016). https://doi.org/10.1007/s12161-015-0341-1 |
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内容記述 | ||||||
ja | ||||||
本論文に関連する発表論文 Ishimaru, M., Haraoka, M., Hatate, H. et al. High-Performance Liquid Chromatography with Fluorescence Detection for Simultaneous Analysis of Retinoids (Retinyl Palmitate, Retinyl Acetate, and Free Retinol) and α-, β-, γ-, and δ-Tocopherols in Foods. Food Anal. Methods 10, 92–99 (2017). https://doi.org/10.1007/s12161-016-0553-z |
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内容記述 | ||||||
ja | ||||||
本論文に関連する発表論文 Ishimaru, M., Muto, Y., Nakayama, A. et al. Determination of Biogenic Amines in Fish Meat and Fermented Foods Using Column-Switching High-Performance Liquid Chromatography with Fluorescence Detection. Food Anal. Methods 12, 166–175 (2019). https://doi.org/10.1007/s12161-018-1349-0 |
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学位名 | ||||||
言語 | ja | |||||
学位名 | 博士(農学) | |||||
学位授与機関 | ||||||
学位授与機関識別子Scheme | kakenhi | |||||
学位授与機関識別子 | 17601 | |||||
言語 | ja | |||||
学位授与機関名 | 宮崎大学 | |||||
学位授与年度 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | 2019年度 | |||||
言語 | ja | |||||
学位授与年月日 | ||||||
学位授与年月日 | 2020-03-24 | |||||
学位授与番号 | ||||||
学位授与番号 | 農工総博甲第167号 | |||||
著者版フラグ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |