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Effect of dietary antioxidants on the susceptibility to hepatic microsomal lipid peroxidation in the rat
http://hdl.handle.net/10458/3552
http://hdl.handle.net/10458/3552f22ab42d-4deb-4e81-8eff-acdc1e47d77d
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||
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公開日 | 2011-12-09 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Effect of dietary antioxidants on the susceptibility to hepatic microsomal lipid peroxidation in the rat | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
キーワード | Probucol, Serum cholesterol, Antioxidant, Microsomal lipid peroxidation, α-Tocopherol, Butylated hydroxytoluene | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
著者 |
Yamamoto, Kyosuke
× Yamamoto, Kyosuke× Fukuda, Nobuhiro× Shiroi, Satoshi× Shiotsuki, Yayoi× Nagata, Yasuo× Tani, Takeshi× Sakai, Takahiro |
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書誌情報 |
en : Annals of nutrition & metabolism en : Annals of nutrition and metabolism 巻 39, 号 2, p. 99-106, 発行日 1995 |
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出版者 | ||||||
出版者 | S. Karger | |||||
言語 | en | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 02506807 | |||||
書誌レコードID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AA0006770X | |||||
PubMed番号 | ||||||
識別子タイプ | PMID | |||||
関連識別子 | 7625776 |
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Cite as
Yamamoto, Kyosuke, Fukuda, Nobuhiro, Shiroi, Satoshi, Shiotsuki, Yayoi, Nagata, Yasuo, Tani, Takeshi, Sakai, Takahiro, 1995, Effect of dietary antioxidants on the susceptibility to hepatic microsomal lipid peroxidation in the rat: S. Karger, 99–106 p.
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