ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 農学部
  1. 農学部
  2. 学術雑誌掲載論文 (農学部)

限外ろ過濃縮牛乳から製造した冷蔵フレッシュチーズの物性

http://hdl.handle.net/10458/5615
http://hdl.handle.net/10458/5615
dca3cba7-a198-4f1c-ac07-f27200644f40
名前 / ファイル ライセンス アクション
hrd_21.pdf 本文 (200.4 kB)
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2020-06-21
タイトル
タイトル 限外ろ過濃縮牛乳から製造した冷蔵フレッシュチーズの物性
言語 ja
タイトル
タイトル Physical Properties of Refrigerated Fresh Cheese Manufactured from Ultrafiltered Milk.
言語 en
言語
言語 jpn
資源タイプ
資源タイプ journal article
著者 農, 新介

× 農, 新介

WEKO 25373

ja 農, 新介


ja-Kana ノウ, シンスケ

en Nou, Shinsuke

Search repository
長田, 貞之

× 長田, 貞之

WEKO 25906

ja 長田, 貞之


ja-Kana ナガタ, サダユキ

en Nagata, Sadayuki

Search repository
大橋, 登美男

× 大橋, 登美男

WEKO 1437

ja 大橋, 登美男


ja-Kana オオハシ, トミオ

en Ohashi, Tomio

Search repository
山内, 清

× 山内, 清

WEKO 1438

山内, 清

ja-Kana ヤマウチ, キヨシ

en Yamauchi, Kiyoshi

Search repository
原田, 宏

× 原田, 宏

WEKO 3318

ja 原田, 宏


ja-Kana ハラダ, ヒロシ

en Harada, Hiroshi

Search repository
江藤, 望

× 江藤, 望

WEKO 17066
e-Rad_Researcher 90232959

ja 江藤, 望
宮崎大学

ja-Kana エトウ, ノゾム

en Eto, Nozomu
University of Miyazaki

Search repository
農, 新介

× 農, 新介

WEKO 25373

ja 農, 新介


ja-Kana ノウ, シンスケ

en Nou, Shinsuke

Search repository
長田, 貞之

× 長田, 貞之

WEKO 25906

ja 長田, 貞之


ja-Kana ナガタ, サダユキ

en Nagata, Sadayuki

Search repository
大橋, 登美男

× 大橋, 登美男

WEKO 1437

ja 大橋, 登美男


ja-Kana オオハシ, トミオ

en Ohashi, Tomio

Search repository
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 Fresh cheeses were manufactured commercially from milk concentrated using ultrafiltration (UF), and were stored at 5℃ for 7,14 and 21 day, respectively. After cold storage, the physical properties (hardness, breaking energy, elastic modulus and syneresis) of UF fresh cheeses were estimated. It was shown from the results obtained that the physical properties of UF fresh cheese were increased gradually during cold storage, Especially, the hardness and syneresis of 14 or 21-day-refrigerated cheese were increased significantly (P<0.01) as compared with those of 7-day-refrigerated one
書誌情報 酪農科学・食品の研究
en : Japanese Journal of Dairy and Food Science

巻 43, 号 4, p. 81-85, 発行日 1994-11
出版者
出版者 日本酪農科学会
出版者
出版者 JAPANESE DAIRY SCIENCE ASSOCIATION
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 03850218
著者版フラグ
出版タイプ VoR
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.2 2023-07-30 04:10:48.712567
Ver.1 2023-05-15 10:46:53.088666
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3