WEKO3
アイテム
Preparation and Enzymatic Properties of Aspergillus niger Endoinulinase Immobilized onto Various Polysaccharide Supports
http://hdl.handle.net/10458/5488
http://hdl.handle.net/10458/548837e72d6f-a238-4047-91c5-7ccdbe51e2f3
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2020-06-21 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Preparation and Enzymatic Properties of Aspergillus niger Endoinulinase Immobilized onto Various Polysaccharide Supports | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
キーワード | Aspergillus niger, endoinulinase, immobilized enzyme, inulin, inulo-oligosaccharide | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
著者 |
在田, 典弘
× 在田, 典弘× 太田, 一良× 中村, 豊彦× 在田, 典弘× Fukushige, Tomoaki× Tokuda, Masaaki |
|||||
書誌情報 |
Food Science and Technology Research 巻 6, 号 1, p. 34-39, 発行日 2000 |
|||||
出版者 | ||||||
出版者 | 日本食品科学工学会 | |||||
出版者 | ||||||
出版者 | JAPANESE SOCIETY FOR FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 13417592 |