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  1. 工学部
  1. 工学部
  2. 紀要掲載論文 (工学部)
  1. 工学部
  2. 紀要掲載論文 (工学部)
  3. 宮崎大學工學部紀要
  1. 工学部
  2. 紀要掲載論文 (工学部)
  3. 宮崎大學工學部紀要
  4. 36号

揺らぎを含むタンパク質発現量からのニューラルネットワークによる食品の生理活性値の推定

http://hdl.handle.net/10458/879
http://hdl.handle.net/10458/879
2f4320f2-a276-455f-8631-6ba83c323029
名前 / ファイル ライセンス アクション
KJ00004682909.pdf KJ00004682909.pdf (560.0 kB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2007-10-30
タイトル
タイトル 揺らぎを含むタンパク質発現量からのニューラルネットワークによる食品の生理活性値の推定
言語 ja
タイトル
タイトル Estimation of Physiological Activity in Foods by Neural Network from Insufficient Protein Activities
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 neural networks, physiology activity, foods, protein activity, data synthesis
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
その他(別言語等)のタイトル
その他のタイトル ユラギ オ フクム タンパクシツ ハツゲンリョウ カラ ノ ニューラル ネットワーク ニ ヨル ショクヒン ノ セイリ カッセイチ ノ スイテイ
言語 ja-Kana
著者 山森, 一人

× 山森, 一人

WEKO 11805
e-Rad 50293395

ja 山森, 一人

ja-Kana ヤマモリ, クニヒト

en Yamamori, Kunihito

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佃, 晋輔

× 佃, 晋輔

WEKO 13143

佃, 晋輔

ja-Kana ツクダ, シンスケ

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吉原, 郁夫

× 吉原, 郁夫

WEKO 11807

ja 吉原, 郁夫

ja-Kana ヨシハラ, イクオ

en Yoshihara, Ikuo

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Tsukuda, Shinsuke

× Tsukuda, Shinsuke

WEKO 13146

en Tsukuda, Shinsuke

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 Recent years, many people is attracted to keep their health through foods. So a simple and speedy method is requested to know what kinds of effects are given by the ingredient in foods for human. However, the effect of ingredient in foods is very complex and have large variance, conventional estimation methods do not be applied for this task. In this report we propose a new method that combined with neural network and synthesis of training data from a few measured values in cells. Simulation results shows that our method succeeds to estimate the physiology activity values for fourteen ingredients in foods with acceptable accuracy.
言語 en
書誌情報 ja : 宮崎大学工学部紀要
en : Memoirs of Faculty of Engineering, University of Miyazaki

巻 36, p. 345-350, 発行日 2007-08-30
出版者
出版者 宮崎大学工学部
言語 ja
出版者
出版者 Faculty of Engineering, University of Miyazaki
言語 en
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 05404924
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AA00732558
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
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Ver.4 2023-07-30 05:32:14.441460
Ver.3 2023-07-30 05:00:25.010776
Ver.2 2023-07-29 23:56:26.515829
Ver.1 2023-05-15 11:09:30.971472
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山森, 一人, 佃, 晋輔, 吉原, 郁夫, Tsukuda, Shinsuke, 2007, 揺らぎを含むタンパク質発現量からのニューラルネットワークによる食品の生理活性値の推定: 宮崎大学工学部, 345–350 p.

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