WEKO3
アイテム
Evaluation of chemical treatment combined with vacuum and ultrasonication with a water resonance system for reducing Campylobacter on naturally contaminated chicken carcasses
http://hdl.handle.net/10458/0002000152
http://hdl.handle.net/10458/0002000152e160a736-a702-474c-be5a-ca2af61a468a
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2023-10-26 | |||||||
タイトル | ||||||||
タイトル | Evaluation of chemical treatment combined with vacuum and ultrasonication with a water resonance system for reducing Campylobacter on naturally contaminated chicken carcasses | |||||||
言語 | en | |||||||
言語 | ||||||||
言語 | eng | |||||||
キーワード | ||||||||
言語 | en | |||||||
主題Scheme | Other | |||||||
キーワード | Campylobacter | |||||||
キーワード | ||||||||
言語 | en | |||||||
主題Scheme | Other | |||||||
キーワード | Chicken carcass | |||||||
キーワード | ||||||||
言語 | en | |||||||
主題Scheme | Other | |||||||
キーワード | Decontamination | |||||||
キーワード | ||||||||
言語 | en | |||||||
主題Scheme | Other | |||||||
キーワード | Ultrasonication | |||||||
キーワード | ||||||||
言語 | en | |||||||
主題Scheme | Other | |||||||
キーワード | Vacuum | |||||||
資源タイプ | ||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||
アクセス権 | ||||||||
著者 |
トルン, ベッチャピタク
× トルン, ベッチャピタク× Shinki, Taisuke× Sasaki, Satomi× 谷口, 喬子× Luangtongkum, Taradon
× 三澤, 尚明 |
|||||||
内容記述 | ||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||
内容記述 | Citation: Torrung Vetchapitak, Taisuke Shinki, Satomi Sasaki, Takako Taniguchi, Taradon Luangtongkum, Naoaki Misawa, Evaluation of chemical treatment combined with vacuum and ultrasonication with a water resonance system for reducing Campylobacter on naturally contaminated chicken carcasses, Food Control, Volume 112, 2020, 107087, ISSN 0956-7135, https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2020.107087 |
|||||||
言語 | en | |||||||
書誌情報 |
en : Food Control 巻 112, p. 107087, 発行日 2020-06 |
|||||||
出版者 | ||||||||
出版者 | Elsevier | |||||||
言語 | en | |||||||
ISSN | ||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||
収録物識別子 | 09567135 | |||||||
DOI | ||||||||
関連タイプ | isVersionOf | |||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2020.107087 |