WEKO3
アイテム
Evaluation of chemical treatment combined with vacuum and ultrasonication with a water resonance system for reducing Campylobacter on naturally contaminated chicken carcasses
http://hdl.handle.net/10458/0002000152
http://hdl.handle.net/10458/0002000152e160a736-a702-474c-be5a-ca2af61a468a
| Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||
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| 公開日 | 2023-10-26 | |||||||||||||
| タイトル | ||||||||||||||
| タイトル | Evaluation of chemical treatment combined with vacuum and ultrasonication with a water resonance system for reducing Campylobacter on naturally contaminated chicken carcasses | |||||||||||||
| 言語 | en | |||||||||||||
| 言語 | ||||||||||||||
| 言語 | eng | |||||||||||||
| キーワード | ||||||||||||||
| 言語 | en | |||||||||||||
| キーワード | Campylobacter | |||||||||||||
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| 言語 | en | |||||||||||||
| キーワード | Chicken carcass | |||||||||||||
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| 言語 | en | |||||||||||||
| キーワード | Decontamination | |||||||||||||
| キーワード | ||||||||||||||
| 言語 | en | |||||||||||||
| キーワード | Ultrasonication | |||||||||||||
| キーワード | ||||||||||||||
| 言語 | en | |||||||||||||
| キーワード | Vacuum | |||||||||||||
| 資源タイプ | ||||||||||||||
| 資源タイプ | journal article | |||||||||||||
| アクセス権 | ||||||||||||||
| アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||
| 著者 |
トルン, ベッチャピタク
× トルン, ベッチャピタク× Shinki, Taisuke× Sasaki, Satomi× 谷口, 喬子× Luangtongkum, Taradon
× 三澤, 尚明
WEKO
1864
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| 内容記述 | ||||||||||||||
| 内容記述タイプ | Other | |||||||||||||
| 内容記述 | Citation: Torrung Vetchapitak, Taisuke Shinki, Satomi Sasaki, Takako Taniguchi, Taradon Luangtongkum, Naoaki Misawa, Evaluation of chemical treatment combined with vacuum and ultrasonication with a water resonance system for reducing Campylobacter on naturally contaminated chicken carcasses, Food Control, Volume 112, 2020, 107087, ISSN 0956-7135, https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2020.107087 |
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| 言語 | en | |||||||||||||
| 書誌情報 |
en : Food Control 巻 112, p. 107087, 発行日 2020-06 |
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| 出版者 | ||||||||||||||
| 出版者 | Elsevier | |||||||||||||
| 言語 | en | |||||||||||||
| ISSN | ||||||||||||||
| 収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||
| 収録物識別子 | 09567135 | |||||||||||||
| DOI | ||||||||||||||
| 関連タイプ | isVersionOf | |||||||||||||
| 識別子タイプ | DOI | |||||||||||||
| 関連識別子 | https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2020.107087 | |||||||||||||