WEKO3
アイテム
Preparation and Properties of Gelatin-Immobilized β-Glucosidase from Pyrococcus furiosus
http://hdl.handle.net/10458/3294
http://hdl.handle.net/10458/329461b13508-b6d2-4dcd-8518-c72765d9f038
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2011-05-30 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Preparation and Properties of Gelatin-Immobilized β-Glucosidase from Pyrococcus furiosus | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
キーワード | hyperthermostable β-glucosidase, Pyrococcus furiosus, immobilization, gelatin gel, transglutaminase | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
著者 |
Nagatomo, Hidetaka
× Nagatomo, Hidetaka× Matsushita, Yoh-Ichi× 菅本, 和寛× Matsui, Takanao |
|||||
書誌情報 |
en : Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry 巻 69, 号 1, p. 128-136, 発行日 2005-01-23 |
|||||
出版者 | ||||||
出版者 | Japan Society for Bioscience, Biotechnology, and Agrochemistry | |||||
言語 | ja | |||||
出版者 | ||||||
出版者 | 社団法人 日本農芸化学会 | |||||
言語 | ja | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 09168451 | |||||
書誌レコードID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AA10824164 | |||||
PubMed番号 | ||||||
識別子タイプ | PMID | |||||
関連識別子 | 15665477 |