WEKO3
アイテム
Inconsistency in the Improvements of Gel Strength in Chicken and Pork Sausages Induced by Microbial Transglutaminase
http://hdl.handle.net/10458/2983
http://hdl.handle.net/10458/29832eb71f3e-3dcc-4bad-9cd8-d5a7cc0b5b81
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
|
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2010-08-03 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Inconsistency in the Improvements of Gel Strength in Chicken and Pork Sausages Induced by Microbial Transglutaminase | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
キーワード | Texture, Chicken, Pork, Microbial Transglutaminase, Gel Improvement, Protein Crosslinking | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ | journal article | |||||
著者 |
Kawahara, S.
× Kawahara, S.× Ahhmed, A. M.× Ohta, K.× Nakade, K.× Muguruma, M. |
|||||
書誌情報 |
en : Asian-Australasian journal of animal sciences en : Asian-Aust. J. Anim. Sci. 巻 20, 号 8, p. 1285-1291, 発行日 2007-08 |
|||||
出版者 | ||||||
出版者 | Asian-Australasian Association of Animal Production Societies | |||||
言語 | en | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 10112367 | |||||
書誌レコードID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AA10742423 | |||||
著者版フラグ | ||||||
出版タイプ | VoR |