WEKO3
アイテム
Effect of existence of exogenous protein on physicochemical properties of heat- and transglutaminase-induced bovine collagen-peptide gel
http://hdl.handle.net/10458/2968
http://hdl.handle.net/10458/296873b1940f-e6eb-4c1c-a485-fda5675e4016
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2010-07-21 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Effect of existence of exogenous protein on physicochemical properties of heat- and transglutaminase-induced bovine collagen-peptide gel | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
キーワード | bovine, collagen, heat, protein mixture, microbial transglutaminase, physicochemical | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
著者 |
Erwanto, Yuny
× Erwanto, Yuny× 河原, 聡× Katayama, Kazunori× Ahhmed, Abdulatef M.× Yamauchi, Kiyoshi× Chin, Koo B.× 六車, 三治男 |
|||||
書誌情報 |
en : Journal of food science 巻 70, 号 9, p. E505-E509, 発行日 2005-11 |
|||||
出版者 | ||||||
出版者 | Wiley-Blackwell | |||||
言語 | en | |||||
出版者 | ||||||
出版者 | Institute of Food Technologists | |||||
言語 | en | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 00221147 | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 17503841 | |||||
書誌レコードID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AA00698289 |