WEKO3
アイテム
Effect of existence of exogenous protein on physicochemical properties of heat- and transglutaminase-induced bovine collagen-peptide gel
http://hdl.handle.net/10458/2968
http://hdl.handle.net/10458/296873b1940f-e6eb-4c1c-a485-fda5675e4016
| Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||
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| 公開日 | 2010-07-21 | |||||||||||
| タイトル | ||||||||||||
| タイトル | Effect of existence of exogenous protein on physicochemical properties of heat- and transglutaminase-induced bovine collagen-peptide gel | |||||||||||
| 言語 | en | |||||||||||
| 言語 | ||||||||||||
| 言語 | eng | |||||||||||
| キーワード | ||||||||||||
| 言語 | en | |||||||||||
| キーワード | bovine, collagen, heat, protein mixture, microbial transglutaminase, physicochemical | |||||||||||
| 資源タイプ | ||||||||||||
| 資源タイプ | journal article | |||||||||||
| アクセス権 | ||||||||||||
| アクセス権 | metadata only access | |||||||||||
| 著者 |
Erwanto, Yuny
× Erwanto, Yuny× 河原, 聡
WEKO
1788
× Katayama, Kazunori× Ahhmed, Abdulatef M.× Yamauchi, Kiyoshi× Chin, Koo B.× 六車, 三治男 |
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| 書誌情報 |
en : Journal of food science 巻 70, 号 9, p. E505-E509, 発行日 2005-11 |
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| 出版者 | ||||||||||||
| 出版者 | Wiley-Blackwell | |||||||||||
| 言語 | en | |||||||||||
| 出版者 | ||||||||||||
| 出版者 | Institute of Food Technologists | |||||||||||
| 言語 | en | |||||||||||
| ISSN | ||||||||||||
| 収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
| 収録物識別子 | 00221147 | |||||||||||
| ISSN | ||||||||||||
| 収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
| 収録物識別子 | 17503841 | |||||||||||
| 書誌レコードID | ||||||||||||
| 収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||
| 収録物識別子 | AA00698289 | |||||||||||