WEKO3
アイテム
Dependence of microbial transglutaminase on meat type in myofibrillar proteins cross-linking
http://hdl.handle.net/10458/2965
http://hdl.handle.net/10458/2965eba5b8a2-13c3-43b1-af16-8ebd40db5928
| Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 公開日 | 2010-07-20 | |||||||||||
| タイトル | ||||||||||||
| タイトル | Dependence of microbial transglutaminase on meat type in myofibrillar proteins cross-linking | |||||||||||
| 言語 | en | |||||||||||
| 言語 | ||||||||||||
| 言語 | eng | |||||||||||
| キーワード | ||||||||||||
| 言語 | en | |||||||||||
| キーワード | Meat proteins, Myofibrils, Transglutaminase, Breaking strength, ε(γ-Gultamyl)lysine content | |||||||||||
| 資源タイプ | ||||||||||||
| 資源タイプ | journal article | |||||||||||
| アクセス権 | ||||||||||||
| アクセス権 | metadata only access | |||||||||||
| 著者 |
Ahhmed, Abdulatef Mrghni
× Ahhmed, Abdulatef Mrghni× 黒田, 留美子× 河原, 聡
WEKO
1788
× 太田, 一良× 中出, 浩二× Aoki, Takayoshi× 六車, 三治男 |
|||||||||||
| 書誌情報 |
en : Food Chemistry 巻 112, 号 2, p. 354-361, 発行日 2009-01-15 |
|||||||||||
| 出版者 | ||||||||||||
| 出版者 | Elsevier | |||||||||||
| 言語 | en | |||||||||||
| ISSN | ||||||||||||
| 収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
| 収録物識別子 | 03088146 | |||||||||||
| 書誌レコードID | ||||||||||||
| 収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||
| 収録物識別子 | AA00649137 | |||||||||||