WEKO3
アイテム
Dependence of microbial transglutaminase on meat type in myofibrillar proteins cross-linking
http://hdl.handle.net/10458/2965
http://hdl.handle.net/10458/2965eba5b8a2-13c3-43b1-af16-8ebd40db5928
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2010-07-20 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Dependence of microbial transglutaminase on meat type in myofibrillar proteins cross-linking | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
キーワード | Meat proteins, Myofibrils, Transglutaminase, Breaking strength, ε(γ-Gultamyl)lysine content | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
著者 |
Ahhmed, Abdulatef Mrghni
× Ahhmed, Abdulatef Mrghni× 黒田, 留美子× 河原, 聡× 太田, 一良× 中出, 浩二× Aoki, Takayoshi× 六車, 三治男 |
|||||
書誌情報 |
en : Food Chemistry 巻 112, 号 2, p. 354-361, 発行日 2009-01-15 |
|||||
出版者 | ||||||
出版者 | Elsevier | |||||
言語 | en | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 03088146 | |||||
書誌レコードID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AA00649137 |