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アイテム
Impact of transglutaminase on the textural, physicochemical, and structural properties of chicken skeletal, smooth, and cardiac muscles
http://hdl.handle.net/10458/2964
http://hdl.handle.net/10458/296479caa82f-d944-49e7-b523-ca8750c5c563
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||
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公開日 | 2010-07-20 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Impact of transglutaminase on the textural, physicochemical, and structural properties of chicken skeletal, smooth, and cardiac muscles | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
キーワード | Skeletal, smooth, and cardiac muscles, Transglutaminase, Structural, physicochemical, textural properties | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
著者 |
Ahhmed, Abdulatef M.
× Ahhmed, Abdulatef M.× Nasu, Tetsuo× 六車, 三治男 |
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書誌情報 |
en : Meat science 巻 83, 号 4, p. 759-767, 発行日 2009-12 |
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出版者 | ||||||
出版者 | Elsevier | |||||
言語 | en | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 03091740 | |||||
書誌レコードID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AA00724673 | |||||
PubMed番号 | ||||||
識別子タイプ | PMID | |||||
関連識別子 | 20416625 |