WEKO3
アイテム
Effects of a humidity-stabilizing sheet on the color and K value of beef stored at cold temperatures
http://hdl.handle.net/10458/2961
http://hdl.handle.net/10458/29610ca43384-0370-421d-9690-dd7cf5dad080
| Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||
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| 公開日 | 2010-07-20 | |||||
| タイトル | ||||||
| タイトル | Effects of a humidity-stabilizing sheet on the color and K value of beef stored at cold temperatures | |||||
| 言語 | en | |||||
| 言語 | ||||||
| 言語 | eng | |||||
| キーワード | ||||||
| 言語 | en | |||||
| キーワード | Beef, Metmyoglobin, Humidity, IMP, K value, Meat freshness | |||||
| 資源タイプ | ||||||
| 資源タイプ | journal article | |||||
| アクセス権 | ||||||
| アクセス権 | metadata only access | |||||
| 著者 |
Saito, K.
× Saito, K.× Ahhmed, A.× Takeda, H.× Kawahara, S.× Irie, M.× Muguruma, M. |
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| 書誌情報 |
en : Meat science 巻 75, 号 2, p. 275-282, 発行日 2007-02 |
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| 出版者 | ||||||
| 出版者 | Elsevier | |||||
| 言語 | en | |||||
| ISSN | ||||||
| 収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
| 収録物識別子 | 03091740 | |||||
| 書誌レコードID | ||||||
| 収録物識別子タイプ | NCID | |||||
| 収録物識別子 | AA00724673 | |||||