WEKO3
アイテム
Effects of a humidity-stabilizing sheet on the color and K value of beef stored at cold temperatures
http://hdl.handle.net/10458/2961
http://hdl.handle.net/10458/29610ca43384-0370-421d-9690-dd7cf5dad080
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||
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公開日 | 2010-07-20 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Effects of a humidity-stabilizing sheet on the color and K value of beef stored at cold temperatures | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
キーワード | Beef, Metmyoglobin, Humidity, IMP, K value, Meat freshness | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
著者 |
Saito, K.
× Saito, K.× Ahhmed, A.× Takeda, H.× Kawahara, S.× Irie, M.× Muguruma, M. |
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書誌情報 |
en : Meat science 巻 75, 号 2, p. 275-282, 発行日 2007-02 |
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出版者 | ||||||
出版者 | Elsevier | |||||
言語 | en | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 03091740 | |||||
書誌レコードID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AA00724673 |