WEKO3
アイテム
Evaluation of Functional Chemical Components and Radical Scavenging Activity in Thailand Foods
http://hdl.handle.net/10458/00010568
http://hdl.handle.net/10458/00010568ecb937d7-9532-410d-b8a3-01e20fd4adc1
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 学位論文 / Thesis or Dissertation(1) | |||||
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公開日 | 2023-03-17 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Evaluation of Functional Chemical Components and Radical Scavenging Activity in Thailand Foods | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_db06 | |||||
資源タイプ | doctoral thesis | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | open access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||
その他(別言語等)のタイトル | ||||||
その他のタイトル | タイ産食材における機能性成分と抗酸化能の評価 | |||||
言語 | ja | |||||
著者 |
Nichawee, Jongsawatsataporn
× Nichawee, Jongsawatsataporn |
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内容記述 | ||||||
ja | ||||||
本論文に関連する発表論文 Nichawee Jongsawatsataporn, Yuka Suzuki & Ryusuke Tanaka (2021) Evaluation of Functional Chemical Components and Radical Scavenging Activity in 11 Fermented Fish Products from Thailand, Journal of Aquatic Food Product Technology, 30:6, 746-762, DOI: 10.1080/10498850.2021.1937422 |
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内容記述 | ||||||
ja | ||||||
本論文に関連する発表論文 Jongsawatsataporn, N., Tanaka, R. The Simultaneous Analysis of 14 Antioxidant Compounds Using HPLC with UV Detection and Their Application to Edible Plants from Asia. Food Anal. Methods 15, 1331–1340 (2022). https://doi.org/10.1007/s12161-021-02199-7 |
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内容記述 | ||||||
ja | ||||||
本論文に関連する発表論文 Jongsawatsataporn, N., Kido, S. & Tanaka, R. Evaluation of chemical components of herbs and spices from Thailand and effect on lipid oxidation of fish during storage. Food Measure 17, 346–361 (2023). https://doi.org/10.1007/s11694-022-01624-7 |
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学位名 | ||||||
言語 | ja | |||||
学位名 | 博士(農学) | |||||
学位授与機関 | ||||||
学位授与機関識別子Scheme | kakenhi | |||||
学位授与機関識別子 | 17601 | |||||
言語 | ja | |||||
学位授与機関名 | 宮崎大学 | |||||
学位授与年度 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | 2022年度 | |||||
言語 | ja | |||||
学位授与年月日 | ||||||
学位授与年月日 | 2023-03-24 | |||||
学位授与番号 | ||||||
学位授与番号 | 農工総博甲第222号 | |||||
著者版フラグ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |