@article{oai:miyazaki-u.repo.nii.ac.jp:00004690, author = {農, 新介 and Nou, Shinsuke and 長田, 貞之 and 大橋, 登美男 and Ohashi, Tomio and 山内, 清 and Yamauchi, Kiyoshi and 原田, 宏 and Harada, Hiroshi and 江藤, 望 and Eto, Nozomu and 農, 新介 and Nou, Shinsuke and 長田, 貞之 and Nagata, Sadayuki and 大橋, 登美男 and Ohashi, Tomio}, issue = {7}, journal = {日本畜産学会報, The Japanese journal of zootechnical science}, month = {Jul}, pages = {685--687}, title = {限外ろ過濃縮牛乳から製造したフレッシュチーズの成分組成および物性}, volume = {65}, year = {1994}, yomi = {ノウ, シンスケ and ナガタ, サダユキ and オオハシ, トミオ and ヤマウチ, キヨシ and ハラダ, ヒロシ and エトウ, ノゾム and ノウ, シンスケ and ナガタ, サダユキ and オオハシ, トミオ} }