WEKO3
アイテム
The investigation of probiotic potential of lactic acid bacteria isolated from traditional Mongolian dairy products
http://hdl.handle.net/10458/3754
http://hdl.handle.net/10458/3754f05e9b54-128e-4649-9c44-95dca9abb591
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||
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公開日 | 2012-07-19 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | The investigation of probiotic potential of lactic acid bacteria isolated from traditional Mongolian dairy products | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
キーワード | camel milk, lactic acid bacteria, Mogolian dairy products, probiotics, tarag | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
著者 |
竹田, 志郎
× 竹田, 志郎× Yamasaki, Keiko× Takeshita, Masahiko× Kikuchi, Yukiharu× Tsend-Ayush, Chuluunbat× Dashnyam, Bumbein× Ahhmed, Abdulatef M× 河原, 聡× 六車, 三治男 |
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書誌情報 |
en : Animal science journal 巻 82, 号 4, p. 571-579, 発行日 2011-08 |
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出版者 | ||||||
出版者 | 日本畜産学会 | |||||
言語 | ja | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 17400929 | |||||
PubMed番号 | ||||||
識別子タイプ | PMID | |||||
関連識別子 | 21794017 |