WEKO3
アイテム
Effect of NaCl on lipid peroxidation-derived aldehyde, 4-hydroxy-2-nonenal formation in minced pork and beef
http://hdl.handle.net/10458/3282
http://hdl.handle.net/10458/3282e36cc75d-e7ff-487e-8290-d6937dbd6502
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2011-05-30 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Effect of NaCl on lipid peroxidation-derived aldehyde, 4-hydroxy-2-nonenal formation in minced pork and beef | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
キーワード | 4-Hydroxy-2-nonenal, Lipid peroxidation, Pork, Beef, NaCl | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
著者 |
Sakai, T.
× Sakai, T.× Munasinghe, D.M.S.× Kashimura, M.× Sugamoto, K.× Kawahara, S. |
|||||
書誌情報 |
en : Meat science en : Meat Science : The official journal of the American Meat Science Association 巻 66, 号 4, p. 789-792, 発行日 2004-04 |
|||||
出版者 | ||||||
出版者 | Elsevier | |||||
言語 | en | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 03091740 | |||||
書誌レコードID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AA00724673 |